Morgenfriske Early Birds inntok sentrum

Jon Uthus, sjefen i Stjørdal Næringsforum, er strålende fornøyd med oppslutningen om morgentrimmen Early Birds. 150 – 200 morgenfriske sjeler fyller torget klokka halv sju en fredag morgen, legger ut på en halvtimes spasertur og vender tilbake til utgangspunktet for en kaffekopp, litt frukt og en prat med andre deltakere.

«Supert!»

Jon Uthus er så avgjort fornøyd.

– Det er ferietid og mange er bortreist, og det er matfestival i Trondheim der flere av våre aktører deltar. Jeg var litt redd for at målet om 150-200 deltakere kunne være litt urealistisk. Men vi nådde det – og det syns jeg er helt supert!

Folkehelse

Jon Uthus medgir villig at han normalt ikke er noen utpreget morgenfugl, selv om det hender at han starter dagen med en kjapp spasertur.

– Derfor er dette et lite puff til å komme seg opp og ut. Dessuten er det ekstra artig når man møter så mye trivelige folk. Jeg håper at dette kan bli en uformell møteplass. Dette handler jo om folkehelse, sier han.

Samarbeid

Morgentrimmen Early Birds er et samarbeidsprosjekt mellom Stjørdal Næringsforum, Stjørdal kommune, Bladet og Spenst. Tanken er å samles den første fredagen i hver måned for å starte dagen med en frisk morgentur.

Neste gang blir med andre ord fredag 1. september.

Brutalt?

– Det virker temmelig brutalt å skulle stå opp grytidlig og møte opp på torget til klokka halv sju for å legge ut på tur?

– Selv om enkelte kanskje var litt tunge på foten, var det bra stemning. Dette var topp! sier Jon Uthus.

 

Kilde: Bladet