No har vi vaska golvet…. Og vi har pynta tre!

Julegrana på Torget er tent, og nå står den og glitrer i sentrum mens vi haster forbi på vei til etter eller annet. Sist søndag var første søndag i advent. Vi går inn i
denne stemningsfulle ventetiden med forventninger til en høytid som for mange av oss feires sammen med venner og familie.

Når vi nå er i gang med julehandel og alle de forberedelser som skal gjøres, setter vi av noe tid til å finne roen i det å vente på noe som skal komme?  Eller blir det i travleste laget, og før vi vet ordet av det er både ventetiden og høytiden over.

Kanskje trenger vi å minne oss selv på at det noen ganger er  viktig å stoppe opp og finne roen i det øyeblikket man er i akkurat nå og at vi gir omtanke og tar vare på hverandre. Enten det er en god venn, en nabo, en arbeidskollega eller familie. Vi tenner et lys i mørketida, og så kommer jula i år også.

SNF ønsker alle ei god adventstid. Nyt opplevelsen, stemningen og dine nære omgivelser.