Norges 3. største nettselskap skal ledes fra Stjørdal!

 

Onsdag denne uke ble nyheten sluppet. NTE og Trønder-energi går sammen og etablerer et felles nettselskap.
Trøndelag er en viktig energiregion både nasjonalt og  internasjonalt. Når disse to nettgigantene samler seg med sine 450 medarbeidere og 230.000 kunder, må vi som nettkunder kunne forvente at økt effektivitet og en samlet utviklingskompetanse, kommer oss til gode.

At administrasjonssenteret for denne fusjonen er besluttet lagt til Stjørdal, er en glad melding og en bekreftelse av den posisjon Stjørdal har i et samlet Trøndelag. Denne etableringen av et felles nettselskap blir en berikelse for vårt lokale nærings- og kompetansemiljø, og for oss som nettkunder.
Vi i SNF ønsker fusjonen og administrasjonssenteret velkommen til Stjørdal. Vi gleder oss!