OD-dag på Ole Vig vgs

Vi har fått forespørsel angående OD-dag fra Ole Vig vgs, håper mange kan stille opp:)

På Ole vig er det OD-Dag den 1. november. Vi lurte derfor på om det er noen av bedriftene hos dere som kunne tenkt seg å tatt inn noen elever for et dagsverk som går til et godt formål? Elever skal i utgangspunktet jobbe den 1. men de kan også jobbe andre dager enn 1. november, men da må dette skje før (Eller seinest helga etter) 1. november. Det er også kun 1. november elevene får fri til å jobbe i skoledagen.

 

Operasjon Dagsverk er norske elevers egen solidaritetsaksjon arrangert av, med og for ungdom.  Hvert år velger omkring 80 000 norske elever å gi en dag av sin utdanning for å gi utdanning til ungdom i andre deler av verden. Og i år går disse pengene til barn og ungdom i palestina. Du kan lese mere om dette på od.no

 

Om det er noen bedrifter som kunne tenkt seg dette, ta gjerne kontakt med resepsjonen på skolen på tlf: 74 17 55 55 eller mail:

[email protected]