Bedriftsbesøk hos Eidum Gårdsbakeri

I år er det 7 år siden Solvår Reinsberg åpnet Eidums Gårdsbakeri.

De første årene bakte Solvår alene og hadde et lite utsalg i bakeriet. Etterhvert ansatte hun en baker, og så enda en. Rett før jul 2018 ansatte hun daglig leder (Erik Saasen Strand) som skal hjelpe henne med driften videre. Nå har hun flere ansatte, utsalg i bakeriet, kafè to ganger i uken og mange fornøyde kunder.

Under besøket fikk man sett hvor mye brød de egentlig produserer (rundt 150 brød, boller og andre godsaker som kjeks og muffins). Alt dette distribueres til bedrifter, hoteller og barnehager. Båder Scandic Hell og Scandic Nidelven får brød levert fra Eidum.

Videre vil de gjerne selge mer brød til lokale bedrifter og prøve seg utover mot Trondheim.

Kafè og utsalgssted

Oddbjørn i full sving med baking av brød

Daglig leder Erik Saasen Strand og Oddbjørn Dahle